Flytta min Workspace Email till en annan plan

Om du har flera Workspace Email-planer i ditt konto kan du flytta en e-postadress från en plan till en annan. Du kanske till exempel vill flytta en e-postadress till en plan med mer lagringsutrymme tillgängligt.

1. Logga in på kontrollcenter för arbetsytor. Använd ditt användarnamn och lösenord för GoDaddy (Workspace Email-adressen och -lösenordet kommer inte att fungera här).
  2. Markera kryssrutan bredvid e-postadressen du vill flytta och välj Byt plan .
    Kryssrutan bredvid vald e-post och knappen för att byta plan
  3. I Byt plan väljer du en ny plan för e-postadressen.

OBS! Om du väljer en plan i en annan region måste alla Workspace Email-adresser för din domän flyttas till den regionen.

Om du försöker flytta fler e-postadresser än det finns utrymme för i planen visas tillgängliga planer för de återstående adresserna.

4. Välj OK .