Hanterad WordPress Hjälp

Flytta min WordPress-webbplats automatiskt till Managed WordPress

Managed WordPress har en auto-migreringsfunktion som gör det enkelt att smidigt flytta din befintliga webbplats.

Obs! Om du flyttar en WordPress-webbplats från WordPress.com kommer du att behöva använda alternativa åtgärder (Flytta min webbplats från WordPress.com).
  1. Gå till GoDaddy produktsida.
  2. På sidan Mina produkter, i avsnittet Managed WordPress väljer du Hantera alla.
  3. Välj knappen Skapa WP-webbplats i det övre högra hörnet.
  4. Obs! Om det finns fler än ett Managed WordPress-paket tillgängligt i ditt konto kommer du att uppmanas att välja det paket som du vill flytta din webbplats till.
  5. Välj Jag vill flytta en befintlig WordPress-webbplats.
  6. Följ guiden och fyll i tillämpliga fält. Du behöver följande uppgifter för att inleda processen:
    • Domännamnet på den webbplats du migrerar.
    • WordPress-användarnamn och WordPress-lösenord för webbplatsen du migrerar.
  7. I slutet av guiden väljer du Nästa för att starta migreringen.

Större och mer komplexa webbplatser kan ta längre tid att slutföra. Vi skickar ett e-postmeddelande när webbplatsen har migrerats.