Ladda upp filer till mitt Windows-värdtjänstkonto med FTP och FileZilla

Du kan ladda upp filer från datorn till ditt Windows-värdtjänstkonto med File Transfer Protocol (FTP). De flesta FTP-klienter fungerar och de här stegen förklarar hur du använder FileZilla för att flytta filer till din webbplats rotkatalog.

Innan du börjar behöver du den här informationen:

Har du all information? Nu sätter vi igång!

1. Starta FileZilla och fyll i dessa fält:
    FältVad man ska ange...
    VärdDin IP-adress eller domännamnet
    AnvändarnamnDitt FTP-användarnamn
    LösenordDitt FTP-lösenord
    Port21
  2. Klicka på Quickconnect . FileZilla ansluter till ditt värdtjänstkonto.
  3. I avsnittet Fjärrplats väljer du webbplatsens rotkatalog. För ditt primära domännamn i Windows Hosting är det httpdocs- mappen. Rotkatalogen kan skilja sig från en sekundär domän eller tilläggsdomän .
    välj httpdocs
  4. I avsnittet Lokal plats bläddrar du till katalogen med filerna du vill ladda upp.
    välj mina webbplatsfiler
  5. I avsnittet Lokal plats väljer du de filer (eller mappar) du vill ladda upp och drar dem till avsnittet Fjärrplats .
    kopiera mina filer till httpdocs

OBS! Det kan ta ett tag att ladda upp filer beroende på filernas storlek och internetanslutning.