GoDaddy e-postmarknadsföring Hjälp

Det verkar som de tokiga robotarna ställer till det igen! De har tagit över och har översatt den här sidan till ditt språk. Robotarna menar väl i sina hjärtan av metall. De vill hjälpa dig! Berätta för oss hur robotarna sköter sig via knapparna längst ner på sidan. Gå till den engelskspråkiga versionen

Flytta en modul

När du har lagt till dina kampanjmoduler kan du ordna om dem.
  1. Om du inte redan har gjort det loggar du in på ditt GoDaddy Email Marketing-konto. ( Behöver du hjälp med att logga in? )
  2. Klicka på Redigera längst ned i den kampanj du vill använda på sidan Kampanjer .

OBS! Du måste vara i redigeringsläget för att flytta moduler i din kampanj.

Klicka på Redigera
  3. Klicka och dra i handtaget i det övre vänstra hörnet av valfri modul för att flytta det uppåt eller nedåt i kampanjen.
    Klicka och dra i handtaget
  4. När du är klar med ändringarna klickar du på OK .