Fixa en bild som länkar till sig själv i WordPress

När du konfigurerar fel kan WordPress lägga till att dina bilder visas på din sida eller lägga upp länkar till själva bilden. Detta kan orsaka en dålig användarupplevelse om användaren klickar på bilden och lämnar sidan eller om en sökmotor slutar länka till bilden istället för ditt inlägg. Du kan använda de här stegen för att åtgärda det här problemet.

1. Klicka på Sidor eller inlägg beroende på vad du behöver redigera.
  2. Klicka på redigera under sidan eller inläggstiteln.
  3. Klicka på bilden i textrutan.
  4. Klicka på knappen Redigera för att redigera bilden.
  5. Klicka på listrutan för Länka till och välj Ingen .
  6. Klicka på knappen Uppdatera för att spara dina ändringar i bilden.
  7. Klicka på knappen Uppdatera för att publicera ändringarna på sidan eller inlägget.
  8. Granska din sida eller ditt inlägg för att verifiera att den dubblerade aktuella bilden har tagits bort.

Mer information: