|  Start
Hjälp

GoDaddy Hjälp

Finns det några begränsningar avseende det innehåll jag kan förvara på mitt Virtuell privat server-konto?

Så länge materialet inte bryter mot bestämmelserna i licensavtalet kan du ladda upp vilken typ av innehåll som helst på ditt Virtuell privat server-konto (VPS-konto).


Var den här artikeln till hjälp?
Tack för din feedback. Ring vårt supportnummer eller starta chattalternativet ovan om du vill prata med en medarbetare på kundtjänst.
Vi är glada att vi kunde hjälpa till! Finns det något mer vi kan göra för dig?
Det var tråkigt att höra. Berätta vad som var krångligt eller varför lösningen inte hjälpte dig med problemet.