SSL-certifikat Hjälp

Vi gjorde vårt bästa för att översätta den här sidan åt dig. Sidan är också tillgänglig på engelska.

Hitta mitt SSL-säkerhetssigill

Låt dina webbplatsbesökare veta att de kan genomföra säkra transaktioner på din webbplats genom att visa vår kostnadsfria SSL-säkerhetssigill på din webbplats. Du kan hämta koden och visa sigillet när vi har verifierat din SSL-certifikatbegäran och utfärdat ditt SSL-certifikat.

1. Gå till GoDaddy produktsida.
  2. Under SSL-certifikat väljer du Hantera för certifikatet för den webbplats där du vill lägga till sigillet.
  3. Välj önskad färg och språk under SSL Security Seal.
    • Färg : Välj Ljus för vit bakgrund med svart text eller Mörk för svart bakgrund med vit text.
    • Språk : Välj språk för sigilltexten.
  4. Välj Aktivera så visas koden för din webbplatsförsegling.

Du kan nu kopiera koden och lägga till den i HTML-källkoden för de sidor där du vill att SSL-säkerhetssigill ska visas.

Varning: Om du ersätter föråldrad SSL-säkerhetskod tar du bort den gamla koden och ersätter den med den nya koden.