GoDaddy e-postmarknadsföring Hjälp

Vi gjorde vårt bästa för att översätta den här sidan åt dig. Sidan är också tillgänglig på engelska.

Felsökning av bilder som blockeras i inkorgar

Den här artikeln handlar om en äldre produkt som inte längre är tillgänglig för nya kunder.

Bilder är något av det som gör GoDaddy Email Marketing-e-postmeddelanden så speciella! Så vi kan förstå frustrationen över att bilderna blockeras eller inte visas i ditt sista e-postmeddelande.

Om din läsare inte kan se bilder i deras e-post kan det vara så att de helt enkelt behöver tillåta, visa eller ladda ner bilderna i deras specifika e-postprogram. När du är säker på att läsaren tillåter bilder i sitt e-postprogram och bilderna fortfarande inte visas kan det vara deras virusskydd eller skräppostprogram. Fråga din läsare om de (eller företagets IT-avdelning, nätverk osv.) Använder någon form av e-postskyddsprogramvara eller -tjänst. En mycket vanlig lösning som orsakar problem med dina e- postbilder är McAfee MXLogic Email Protection .

MXLogic använder något som kallas en HTML-sköld , vilket ändrar vissa HTML-taggar i inkommande e-postmeddelanden. Hela e-postmeddelandet kommer sannolikt att klara sig, men bilder ersätts ofta med en transparent gif-bild på 1x1 pixlar. Det är troligtvis varför endast vissa mottagare har bilder som saknas. Men ingenting är faktiskt fel - E-postskyddsprogrammet gör precis vad inställningarna talar om för.

Du kan se olika inställningar för skyddsnivån för MXLogic, här:

McAfee MXLogic HTML Shield Protection-inställningar

Vad kan jag göra om McAfee blockerar dessa bilder

Även om folk troligtvis inte vill ändra sina e-postskyddsinställningar är det möjligt för dem att lägga till avsändarens IP-adresser till sin domännivå Sender Allow- lista. Alla e-postmeddelanden som skickas från de listade IP-adresserna skulle åsidosätta standardblocken och visa hela innehållet i e-postmeddelandet.

Tyvärr finns det inget vi kan göra för att bilder ska ersättas av mottagarens program för e-postskydd. Detta beror på en inställning på deras sida, ensam. Men om du vill tillhandahålla en IP-adress som dina läsare kan lägga till i sin lista över avsändartillåtelser , se de här anvisningarna för tillåtningslista här.

Om du eller din e-postsystemadministratör behöver hjälp med att ändra dessa inställningar, besök MXLogic-webbplatsen här .