GoDaddy e-postmarknadsföring Hjälp

Det verkar som de tokiga robotarna ställer till det igen! De har tagit över och har översatt den här sidan till ditt språk. Robotarna menar väl i sina hjärtan av metall. De vill hjälpa dig! Berätta för oss hur robotarna sköter sig via knapparna längst ner på sidan. Gå till den engelskspråkiga versionen

Felsökning av bilder som blockeras i inkorgar

Bilder är en av de saker som gör GoDaddy Email Marketing-e-postmeddelanden så speciella! Så vi kan förstå frustrationen över att bilderna blockeras eller inte visas i ditt sista e-postmeddelande.

Om din läsare inte kan se bilder i deras e-post kan det vara så att de helt enkelt behöver tillåta, visa eller ladda ner bilderna i deras specifika e-postprogram. När du är säker på att läsaren tillåter bilder i sitt e-postprogram och bilderna fortfarande inte visas kan det vara deras virusskydd eller skräppostprogram. Fråga din läsare om de (eller företagets IT-avdelning, nätverk osv.) Använder någon form av e-postskyddsprogramvara eller -tjänst. En mycket vanlig lösning som orsakar problem med dina e- postbilder är McAfee MXLogic Email Protection .

MXLogic använder något som kallas en HTML-sköld , vilket ändrar vissa HTML-taggar i inkommande e-postmeddelanden. Hela e-postmeddelandet kommer sannolikt att klara sig, men bilder ersätts ofta med en transparent gif-bild på 1x1 pixlar. Det är troligtvis varför endast vissa mottagare har bilder som saknas. Men ingenting är faktiskt fel - E-postskyddsprogrammet gör precis vad inställningarna talar om för.

Du kan se olika inställningar för skyddsnivån för MXLogic, här:

McAfee MXLogic HTML Shield Protection-inställningar

Vad kan jag göra om McAfee blockerar dessa bilder

Även om folk troligtvis inte vill ändra sina e-postskyddsinställningar är det möjligt för dem att lägga till avsändarens IP-adresser till sin domännivå Sender Allow- lista. Alla e-postmeddelanden som skickas från de listade IP-adresserna skulle åsidosätta standardblocken och visa hela innehållet i e-postmeddelandet.

Tyvärr finns det inget vi kan göra för att bilder ska ersättas av mottagarens program för e-postskydd. Detta beror på en inställning på deras sida, ensam. Men om du vill ange en IP-adress som dina läsare kan lägga till i sin lista över avsändartillåtelser , se de här anvisningarna för tillåtningslista här .

Om du eller din e-postsystemadministratör behöver hjälp med att ändra dessa inställningar, besök MXLogic-webbplatsen här .