Få hjälp med Webbplatssäkerhet

Med Webbplatssäkerhet kan du hjälpa dig om du har problem med din webbplats eller om du har problem med säkerhetskopior.

För detaljerade anvisningar om hur du tar bort skadlig programvara, se Ta bort skadlig programvara från min webbplats . För andra problem, följ dessa steg för att öppna en biljett.

1. Gå till GoDaddy produktsida.
  2. Under Webbplatssäkerhet och säkerhetskopior väljer du Hantera bredvid det konto du behöver hjälp med.
  3. Välj Rensa upp högst upp på sidan.
  4. Välj Produktsupport och sedan Ny biljett .
  5. Gå till menyn Beträffande menyn och välj ditt problem.
    • Begäran om borttagning av skadlig programvara eller svartlista - Allt som rör skadlig programvara eller att din webbplats är svartlistad
    • Webbplatsens brandvägg - Brandväggsaktivering eller SSL-problem eller problem med att komma åt din webbplats
    • Säkerhetskopiering av webbplats - Hjälp med att konfigurera eller felsöka säkerhetskopior
    • Övervakning - Hjälp med att konfigurera eller felsöka insticksprogrammet för övervakning
    När du väljer ett alternativ uppdateras sidan och visar fält som är specifika för den fråga eller produkt du har valt.
  6. Ange så mycket information som möjligt i fälten. Inkludera vad du gör när du ser problemet. Inkludera webbadresser och exakta felmeddelanden. Ju mer information du ger, desto snabbare kan vårt team lösa problemet.

För säkerhetskopior och borttagning av skadlig programvara ska du inkludera din FTP-information, inklusive FTP-värd , port , användarnamn och lösenord .

7. När du är klar väljer du Skicka begäran .

Granska dina befintliga supportbiljetter för Webbsäkerhet

1. Gå till GoDaddy produktsida.
  2. Under Webbplatssäkerhet och säkerhetskopior väljer du Hantera bredvid ditt konto.
  3. Välj Rensa upp högst upp på sidan.
  4. Välj Produktsupport och sedan den biljett du vill granska.