Exportera en lista över mina domäner

Exportera en lista över dina domäner för att granska domäninformation som kan sparas lokalt på din enhet, inklusive auktoriseringskoder för dina domäner. Listan över domäner exporteras som en .CSV-fil.

1. Logga in på din GoDaddy- domänportfölj . (Behöver du hjälp med att logga in? Hitta ditt användarnamn eller lösenord .)
  2. Markera kryssrutorna bredvid de domäner du vill uppdatera. Eller markera kryssrutan bredvid Domännamn och välj sedan Välj alla .
    skärmdump av flera domäner valda
  3. Välj Exportera som .CSV från åtgärdsmenyn.
    • Beroende på skärmstorlek kan du behöva välja menyn Mer och rulla ner för att se Exportera som .CSV .
  4. Välj inställningar för din export:
    • Kolumner i vy: Exporten innehåller detaljer från de kolumner som för närvarande syns i din portfölj.
    • Alla kolumner: Exporten innehåller detaljer från alla kolumner, inklusive alternativ som för närvarande inte syns i din portfölj.
    • Inkludera auktoriseringskoder: Markera den här kryssrutan för att inkludera auktoriseringskoder för alla valda domäner.
  5. Välj Exportera domäner för att generera din domänlista.
  6. När exporten är klar väljer du Hämta i bekräftelsemeddelandet för att hämta filen. Eller ladda ner din lista från avsnittet Exporterade listor i ditt konto.
    • Dina exporterade listor kan laddas ned i upp till 28 dagar efter att de har skapats.