Hanterad WordPress Hjälp

Det verkar som de tokiga robotarna ställer till det igen! De har tagit över och har översatt den här sidan till ditt språk. Robotarna menar väl i sina hjärtan av metall. De vill hjälpa dig! Berätta för oss hur robotarna sköter sig via knapparna längst ner på sidan. Gå till den engelskspråkiga versionen

Få åtkomst till filer i mitt Hanterade WordPress-konto

Det finns många anledningar till att du kan behöva komma åt dina WordPress-filer, t.ex. att installera ett anpassat tema, redigera en konfigurationsfil eller säkerhetskopiera din webbplats. Hanterade WordPress-bloggar innehåller en filbläddrare så att du kan visa, ladda upp, ladda ner, flytta och redigera dina WordPress-filer utan att använda FTP. Verktyget innehåller också flera mer avancerade funktioner.

1. Gå till GoDaddy produktsida.
  2. Under Hanterade WordPress- bloggar väljer du Hantera bredvid det värdkonto du vill använda.
  3. På fliken i raden längst upp på sidan väljer du Verktyg .
  4. I filbläddraren markerar Open.