Hanterad WordPress Hjälp

Komma åt filer i mitt Hanterade WordPress-bloggkonto

Det finns många skäl till åtkomst till dina WordPress-filer, som att installera ett anpassat tema, redigera en konfigurationsfil eller när du ska säkerhetskopiera webbplatsen. Hanterade WordPress-bloggar levereras med en filläsare, så att du kan visa, ladda upp, ladda ner, flytta och redigera dina WordPress-filer.

1. Gå till GoDaddy produktsida.
  2. På sidan Mina produkter väljer du Hantera alla bredvid Hanterade WordPress-bloggar.
  3. För den webbplats du vill komma åt filer för väljer du Inställningar från menyikon-menyn.
  4. Under Verktyg intill Filläsare väljer du Öppna.

Det är här du kan komma åt och hantera dina filer.