eNom: Ändra dina MX-poster

Om din domän är registrerad på eNom måste du uppdatera dina MX-poster där.

1. Logga in på ditt eNom-konto .
  2. Klicka på Domäner och välj Mina domäner .
  3. Om du har flera domännamn klickar du på det domännamn du vill redigera.
  4. Gå till menyn Hantera domän och välj E-postinställningar .
  5. Ändra tjänstvalet till User (MX) .
  6. Ange informationen från ditt Workspace-konto .
  7. Klicka på Spara.

Du kan kontakta eNoms kundsupport på 1 (425) 274-4500 om du behöver ytterligare hjälp.

Nästa steg

• Det kan ta upp till 48 timmar innan ändringar i MX-poster börjar gälla. Ge det tid och försök sedan skicka ett e-postmeddelande till dig själv för att kontrollera att din fix fungerar.