Redigera mina e-postadressinställningar

När du har konfigurerat en e-postadress i vårt system kan du redigera inställningarna i Workspace Control Center. Du kan bara ändra en e-postadress åt gången.

1. Logga in på Workspace Control Center . Ange ditt användarnamn, lösenord för GoDaddy och klicka på Logga in (din Workspace Email-adress och ditt lösenord fungerar inte här).
  2. Klicka på Visa e-post .
  3. Gå till menyn Verktyg och välj Visa alla e-postplaner .
  4. Utöka e-postplanen som innehåller de adresser du vill hantera.
  5. Klicka på den e-postadress du vill redigera.
  6. (Valfritt) På fliken Inställningar kan du ändra lösenordet för e-postkontot, avsätta lagringsutrymme för adressen eller göra adressen till en catch-all. Välj eller ange följande:
    • Ändra lösenord - Ange ditt lösenord för den här adressen.
    • Bekräfta lösenord - Ange ditt lösenord igen.
    • Utrymme för den här brevlådan - Ange hur mycket lagringsutrymme du vill avsätta för den här adressen.
    • (Valfritt) Gör den här brevlådan till en catchall - välj om du vill att det här e-postmeddelandet ska ta emot alla meddelanden som är adresserade till en felaktig e-postadress för en domän.
      Till exempel har du tre e-postadresser inställda på coolexample.com; info@coolexample.com, sales@coolexample.com och webmaster@coolexample.com kan du ställa in info@coolexample.com som ett catch-all-e-postkonto. Sedan skickas alla e-postmeddelanden som skickas till manager@coolexample.com (eller någon annan ogiltig e-postadress) till catch-all-kontot (info@coolexample.com).
  7. (Valfritt) På fliken Relaterade produkter kan du koppla den här e-postadressen till andra produkter. Välj eller ange följande:
    • Kalender - välj för att konfigurera den här e-postadressen för ditt Calendar-konto. Ange det konto som ska användas och ange ditt användarnamn och lösenord. Mer information finns i
      .
    • Online Storage - välj för att konfigurera den här e-postadressen för ditt Online Storage-konto. Ange det konto som ska användas och ange ditt användarnamn och lösenord.
  8. (Valfritt) På fliken Avancerat kan du konfigurera avancerade inställningar för den här e-postadressen. Ange eller välj följande:
    • Skicka certifikat till - Ange de e-postadresser som du vill skicka en kopia av varje e-postmeddelande som den här adressen får till. Separera flera adresser med komma.
    • SMTP-reläer per dag - Välj det maximala antalet meddelanden per dag som du kan skicka från den här adressen.
  9. (Valfritt) På fliken autosvar kan du skicka ett automatiskt svar på varje e-postmeddelande skickas till denna adress. Välj eller ange följande:
    • Använd autosvar - välj för att aktivera automatiska meddelanden.
    • Meddelande - Ange det meddelande du vill skicka.
    • Från namn - välj den här e-postadressen du vill skicka det automatiska svaret från, eller välj Anpassat namn och ange en annan e-postadress som du vill skicka svaret från.
    • Ämne - Välj Ursprungligt motiv eller välj Anpassat ämne och ange ett ämne.
    • Starttid - Välj Starta nu eller välj Starta på och välj startdatum.
    • Sluttid - Välj Ingen sluttid eller välj Slut på och välj stoppdatum.
    • Svarsfrekvens - Välj svarsfrekvens för meddelandet Autosvar.
  10. Klicka på OK för att bekräfta dina ändringar. Det kan ta upp till 15 minuter innan ändringarna börjar gälla.