Ändra mitt tema

När ditt företag växer och förändras gör din webbplats det också. Det kan vara dags för ett nytt tema att ändra navigerings- och logotypplacering, att markera din adress och telefon eller växla till ett tema som erbjuder ett videohuvud (även om du inte vill byta för ofta.)

Den här videon är en del av instruktionsvideor för Bygg din egen webbplats.

1. Gå till GoDaddy produktsida.
  2. Bläddra till Websites + Marketing och välj Hantera bredvid din webbplats.
  3. Öppna Webbplatsredigeraren.
    • Gå till kontrollpanelen och välj Webbplats . Välj sedan Redigera webbplats .
    • Välj Redigera webbplats bredvid ditt omslagsbild.
  4. Välj Tema
  5. Notera ditt aktuella temanamn om du vill byta tillbaka eller funderar på några olika alternativ.
    Skärmdump av var du kan hitta ditt aktuella temanamn i menyn Tema. Det är nära Prova ett nytt utseende.
  6. Välj Prova ett nytt utseende .
  7. Galleriet förhandsgranskar hur webbplatsens webbplats ser ut i alla temalternativ. Så snart du väljer ett tema tillämpas det temat.
  8. Gör eventuella andra ändringar du vill på din webbplats, till exempel att välja färger på webbplatsen , ändra teckensnitt på webbplatsen eller lägga till avsnitt .
  9. Publicera din webbplats för att göra ändringarna synliga för alla andra.