|  Start
Hjälp

Kontohantering Hjälp

E-postsupport

GoDaddy erbjuder inte support via e-post. Du kan emellertid få hjälp via chatt eller via telefon:

Chatt

Du kan chatta med vårt supportteam genom att besöka sidan Kontakta oss och klicka på Chatta nu.
klicka på Chatta nu för att starta livechatt

Telefonnummer

Om livechatt inte är tillgänglig kan du ringa till vår globala lista med supporttelefonnummer.


Var den här artikeln till hjälp?
Tack för din feedback. Ring vårt supportnummer eller starta chattalternativet ovan om du vill prata med en medarbetare på kundtjänst.
Vi är glada att vi kunde hjälpa till! Finns det något mer vi kan göra för dig?
Det var tråkigt att höra. Berätta vad som var krångligt eller varför lösningen inte hjälpte dig med problemet.