E-postmeddelandet är för stort

När du försöker skicka ett e-postmeddelande får du följande felmeddelande:
Felmeddelande

Det innebär att Workspace har nått den maximala storleken på meddelandet som den stöder för att skicka ett utgående meddelande. För att lösa felmeddelandet och skicka ditt e-postmeddelande, prova något av eller följande:

• Ta bort en eller flera bilagor från e-postmeddelandet genom att klicka på ta bort bredvid en bilaga.
    Klicka på ta bort
  • Överväg att klistra in länkar till filer i meddelanden istället för att bifoga dem.
  • Minska innehållet i meddelandetexten.