GoDaddy e-postmarknadsföring Hjälp

Det verkar som de tokiga robotarna ställer till det igen! De har tagit över och har översatt den här sidan till ditt språk. Robotarna menar väl i sina hjärtan av metall. De vill hjälpa dig! Berätta för oss hur robotarna sköter sig via knapparna längst ner på sidan. Gå till den engelskspråkiga versionen

E-postmeddelanden som jag fått av mina prenumeranter

Du kan se vilka e-postmeddelanden dina enskilda prenumeranter har sett och vilka åtgärder de har vidtagit med dessa e-postmeddelanden. Detta är ett tillägg till all allmän statistik om kampanjen och utskick, totalt.

1. I området Prenumeranter klickar du på den e-postadress du vill utforska.
  2. Klicka på fliken Mottagna e-postmeddelanden för att se vilka e-postmeddelanden som har skickats till den specifika prenumeranten och när utskicket togs emot.
  3. Klicka på den stora länken ( Ämnesrad ) för att visa specifik statistik för just den enskilda utskickningen .
  4. Klicka på den mindre länken ( Kampanjtitel ) för att titta på den totala statistiken för alla utskick för kampanjen.
  5. Den senaste statusen för det enskilda e-postmeddelandet indikeras av en av statussymbolerna för utskick till höger. Klicka där för att utöka informationen om alla åtgärder som har hänt på det enskilda e-postmeddelandet för den här specifika prenumerant. Du kommer att kunna se åtgärden prenumeranten vidtagit och tidsstämpeln för när åtgärden inträffade.