GoDaddy e-postmarknadsföring Hjälp

Det verkar som de tokiga robotarna ställer till det igen! De har tagit över och har översatt den här sidan till ditt språk. Robotarna menar väl i sina hjärtan av metall. De vill hjälpa dig! Berätta för oss hur robotarna sköter sig via knapparna längst ner på sidan. Gå till den engelskspråkiga versionen

Dyk in: Bläddra i e-postmarknadsföringsartiklar

Här är en lista över viktiga artiklar för e-postmarknadsföring från GoDaddy. Använd den för att slutföra vanliga uppgifter som att konfigurera och anpassa dina e-postkampanjer.

Visa och utforska E-postmarknadsföring

Översikter och en demonstration av en e-postkampanj.

Starta en kampanj

Konfigurera din första kampanj.

Anpassa kampanjen

Se alla coola sätt du kan anpassa marknadsföringskampanjer på.

Avancerade kampanjinställningar

Avancerade tips och knep för e-postmarknadsföring.

Allt om bilder

Ställ in dina e-postmarknadsföringskampanjer med bilder.

Felsökning

Felsökningsinformation för e-postmarknadsföring.