Dyk in: Bläddra bland viktiga artiklar

Det här är de viktigaste artiklarna för att hantera ditt GoDaddy-konto. Använd den här listan som en guide för att lära dig mer om uppgifter som att arbeta med ombud, förnya dina produkter och tjänster och sätta upp betalningsmetoder.

Utforska mitt konto

Konfigurera ditt konto och öppna dina produkter.

Håll mitt konto skyddat

Ändra ditt kontolösenord och förbättra säkerheten med tvåstegsverifiering.

Arbeta med ombud

Bjud in andra att komma åt ditt konto eller begär åtkomst till andra konton.

Förnya mina produkter och tjänster

Betala manuellt eller automatiskt för dina prenumerationer.

Hantera min faktureringsinformation

Lägg till, ändra och uppdatera dina betalningsmetoder och visa dina kvitton.

Felsök mitt konto

Hitta lösningar på vanliga problem.

Kontakta en GoDaddy-guide

Hitta din support-PIN-kod eller ditt kundnummer och ring oss sedan för mer hjälp.

Lär dig mina sekretessrättigheter

Lär dig hur vi håller din information privat.

Stäng mitt konto eller produkter

Ta bort ditt konto och dina produkter eller begär en återbetalning.