Dyk in: Bläddra bland viktiga Microsoft 365-artiklar

Vi rekommenderar att du följer den här listan över grundläggande artiklar för Microsoft 365. Lär dig mer om planalternativ, konfigurera din e-post och utforska dess funktioner.

Kom igång med ditt nya e-postmeddelande

Om du precis har köpt Microsoft 365 kan du börja här.

Logga in på mitt konto

Hantera ditt konto och kontrollera din e-post.

Konfigurera e-post på mina enheter

Lägg till din e-post på din telefon och dator.

Utforska tillägget Avancerad e-postsäkerhet

Lär dig mer om e-postsäkerheten som ingår i din plan.

Håll dig produktiv med Office-appar

Om du har en Business Premium-, Premium Security- eller Business Enterprise-plan laddar du ner Office-apparna.

Konfigurera Microsoft 365-funktioner

Anpassa din e-postupplevelse och konfigurera olika typer av adresser.

Skydda min e-post

Ändra ditt lösenord, lägg till extra säkerhet och logga ut från alla enheter

Ändra min e-postadress

Uppdatera e-postens visningsnamn, användarnamn eller domän.

Utforska andra e-posttillägg

Få tillgång till fler funktioner för din e-post.

Mitt e-postkonto fungerar inte (felsökning)

Om du har problem med din e-post kan du prova våra lösningar.