Ring oss
Telefonnummer och tider
Hjälpcenter

Utforska våra hjälpresurser online

Vi gjorde vårt bästa för att översätta den här sidan åt dig. Sidan är också tillgänglig på engelska.

Dyk in: Bläddra bland viktiga artiklar

Här är en lista över de viktigaste hjälp artiklar om Workspace Email. Använd den här som en guide för allt från att konfigurera och hantera dina e-postkonton till att migrera dina e-postmeddelanden.

Upptäck Workspace Email av GoDaddy

Lär dig mer om Workspace Email och lägg till dina inloggningssidor som bokmärken.

Konfigurera mitt Workspace Email-konto

Kom igång med Workspace Email genom att konfigurera ditt e-postkonto och lägga till det på din telefon, dator eller båda delar.

Strömlinjeforma e-postuppgifter för att hjälpa mitt företag

Skapa fler e-postkonton, vidarebefordrings-e-postadresser, hantera kontakter och e-postinställningar.

Hitta server- och portinställningar (IMAP/POP)

Använd port- (IMAP/POP) och serverinställningar för att konfigurera eller växla kontotyp.

Uppgraderings- och förnyelsealternativ för e-post

Uppgradera, nedgradera och hantera dina e-postplaner, konton och adresser. Stäng av automatisk förnyelse eller ta bort produkter.

Migrera och exportera mina e-postmeddelanden

Exportera och spara din e-post som filer så kan du enkelt migrera eller säkerhetskopiera ditt konto.

Felsök e-post och e-postkonfiguration

Felsök e-post och konfigurera e-postfel du stöter på.