Hämta en exporterad lista över mina domäner

När du har exporterat en lista över dina domäner kan du ladda ner listan från ditt konto. Exporterade listor kan hämtas upp till 28 dagar efter att listan har skapats.

1. Logga in på din GoDaddy- domänportfölj . (Behöver du hjälp med att logga in? Hitta ditt användarnamn eller lösenord .)
  2. Från sidomenyn väljer du Inställningar och sedan Exporterade listor .
    skärmdump av flera domäner valda
  3. Leta reda på listan du vill ladda ner och välj Ladda ner .
    • Om du väljer att Inkludera auktoriseringskoder när exporten skapades OCH minst en domän i listan har Domänskydd måste du verifiera din identitet. Om tvåstegsverifiering (2SV) har aktiverats i minst 24 timmar, anger du koden vi skickade via SMS eller anger koden från din autentiseringsapp. Annars anger du engångslösenordet vi skickade till din registrerares e-postadress.
  4. Filen laddas ned omedelbart. Öppna den nedladdade filen för att visa domäninformation och spara filen lokalt på din enhet för framtida åtkomst.