Display another site's blog on my website

Med ett bloggflöde på din webbplats kan du visa en blogg som finns på en annan webbplats. Din webbplats uppdaterar automatiskt visningen när ett nytt bloggobjekt publiceras på den andra webbplatsen.

OBS! Mer information om att lägga till en blogg på din webbplats finns på Lägg till en blogg på min webbplats.

1. Logga in på ditt GoDaddy-konto och öppna produkten. (Behöver du hjälp med att öppna din produkt?)
  2. Klicka på Redigera/Redigera webbplats.
  3. Klicka på Lägg till på sidan i höger panel eller klicka på det blå plustecknet i huvudpanelen för att Lägga till ett avsnitt.
    Klicka på Lägg till på sida eller lägg till avsnitt
  4. Klicka på panelen Blogg.
    klicka på bloggen
  5. Klicka på en layout.
    Klicka på en layout
  6. När ett meddelande visas om att avsnittet har lagts till klickar du på Min blogg.
  7. Anpassa inställningarna för bloggpanelen genom att välja Externt bloggflöde och lägg till Flödesadressen som används av det externa flödet.
    Anpassa blogginställningar

Note: The URL example's …/rss (Rich Site Summary) ending is the most common feed format.

8. Alla ändringar sparas automatiskt, så när du är klar klickar du på Förhandsgranska.
    Förhandsgranska blogg

OBS! Klicka på pilen Ändra layout om du vill välja en annan layout.

9. Om du är nöjd med resultatet klickar du på Publicera webbplats(mobil) eller Publicera (stationär dator/surfplatta).

OBS! Klicka på den röda papperskorgsikonen högst upp på bloggpanelen för att sluta visa bloggflödet.