Bas- och Pro-återförsäljare Hjälp

Vi gjorde vårt bästa för att översätta den här sidan åt dig. Sidan är också tillgänglig på engelska.

Ändra valuta för min återförsäljarbutik

Låt kunderna checka ut i en annan valuta än US-dollar (USD) genom att aktivera prissättning för flera valutor och ange dina valutapreferenser. Även om dina valutainställningar visas som standard kan en kund åsidosätta dina preferenser genom att välja en annan valuta i skyltfönstrets rubrik.

1. Logga in på din Kontrollcentral för återförsäljare (använd ditt GoDaddy användarnamn och lösenord).
  2. Gå till Inställningar och välj Valuta .
  3. Markera kryssrutan för att välja Anmäl dig till prissättning för flera valutor .
  4. Ange önskade valutor för visning.
  5. Klicka på OK . Det kan ta flera minuter innan ändringarna börjar gälla.
Varning: Även om du aktiverar den här funktionen betalas dina provisioner i USD. Beroende på valutakurser och andra variabler kan försäljning i andra valutor än USD minska dina provisioner eller leda till negativa provisionbetalningar.

Dessutom kan priserna som anges när kunder gör en beställning skilja sig från beloppen som bokförs på sina bankkonton på grund av tidsramar för bankbehandling och valutakursförändringar. För mer information, se våra Allmänna användningsvillkor .