Skapa och använd e-postmallar

Skapa och använd e-postmallar när du skickar vanliga standardmeddelanden.

Skapa en mall

1. Logga in på ditt Workspace Email-konto och öppna produkten. (Behöver du hjälp att logga in?)
  2. Klicka på Skriv .
  3. Skriv ditt meddelande. Mer information finns i Skapa e-postmeddelanden .
  4. Gå till menyn Spara och välj Spara som mall .
  5. I fältet Ange ett mallnamn anger du det namn du vill använda för mallen.
  6. Klicka på Spara och stäng eller Spara och redigera , beroende på om du vill stänga mallen eller göra ytterligare ändringar.

Öppna dina mallar