Dela min Google-kalender

Om du har en offentlig Google-kalender kan du dela den med besökarna på din webbplats. Alla uppdateringar som görs i Google-kalendern skickas automatiskt till din webbplats. (Du kan inte ändra kalendern från din webbplats.)

Det finns två avsnitt om att ansluta en kalender till din webbplats. I det här avsnittet får du reda på hur du kopierar iCal-URL från ditt Google-konto. I det andra avsnittet får du reda på hur du kan

.

1. Logga in på ditt Google-konto.
  2. Klicka på rutnätsknappen längst upp till höger och sedan på Kalender.
    Klicka på kugghjulet och välj Inställningar.
  3. När kalenderavsnittet öppnas klickar du på kugghjulet och väljer Inställningar.
    Klicka på kugghjulet och välj Inställningar.
  4. Klicka på fliken Kalendrar och sedan på den kalender som du vill använda.

OBS! Kontrollera att kalendern som du väljer innehåller framtida händelser. Om den inte gör det kommer GoCentral meddela att inga händelser har hittats i kalendern.

5. Klicka på ICAL i avsnittet Kalenderadress. Klistra in adressen i ett textdokument och spara det. Du ska använda den i Nästa steg nedan.
    Klicka på ICAL och kopiera adressen

OBS! Kontrollera att du kopierar ICAL-länken. GoCentral känner bara igen ICAL som en giltig Google-kalender att importera.

6. Klicka på OK för att stänga adressfönstret.
  7. Klicka på fliken Dela den här kalendern och välj Gör den här kalendern offentlig.
    Markera Gör den här kalendern offentlig
  8. Klicka på Spara.