GoDaddy e-postmarknadsföring Hjälp

Det verkar som de tokiga robotarna ställer till det igen! De har tagit över och har översatt den här sidan till ditt språk. Robotarna menar väl i sina hjärtan av metall. De vill hjälpa dig! Berätta för oss hur robotarna sköter sig via knapparna längst ner på sidan. Gå till den engelskspråkiga versionen

Dela ett anmälningsformulär

Även om alternativet att bädda in ditt e-postanmälningsformulär på din webbplats alltid finns finns det andra sätt att dela ditt e-postanmälningsformulär!

Så här delar du ett anmälningsformulär med en länk:

1. Klicka på knappen Dela i området Registreringsformulär
  2. Knappen Dela webbformulär
  3. Kopiera och klistra in länken som visas.

Så här delar du ett anmälningsformulär på sociala webbplatser:

1. I ditt Registrera Forms område, klicka på Redigera.
  2. Knappen Redigera
  3. Välj den sociala webbplatsen från alternativen som visas nedanför formuläret.
  4. Klicka på åtgärdsknappen på den sociala plattformsöverlägget som visas på skärmen. Om du exempelvis har klickat på Gilla för Facebook klickar du på den nya Gilla- knappen som visas på överlägget.

Relaterade ämnen:

Kan jag lägga till ett anmälningsformulär för e-post i min kampanj?
Anpassa design för anmälningsformulär
Vilka är de avancerade registreringsalternativen för registrering?
Kan jag lägga till mitt anmälningsformulär på min Facebook-sida?