Debiteringen för mitt konto är fel

Om du tycker att det föreligger fel i debiteringen för dina molnservrar, kontakta support så att vi kan gå igenom ditt konto.

Du debiteras enbart för servrar som är igång eller har stoppats. Du debiteras inte för servrar medan de håller på att skapas eller konfigureras.

Nästa steg


Var den här artikeln till hjälp?
Tack för din feedback. Ring vårt supportnummer eller starta chattalternativet ovan om du vill prata med en medarbetare på kundtjänst.
Vi är glada att vi kunde hjälpa till! Finns det något mer vi kan göra för dig?
Det var tråkigt att höra. Berätta vad som var krångligt eller varför lösningen inte hjälpte dig med problemet.