Bas- och Pro-återförsäljare Hjälp

Vi gjorde vårt bästa för att översätta den här sidan åt dig. Sidan är också tillgänglig på engelska.

Skapa en enda produktförsäljning för min återförsäljarbutik

Skapa försäljning för nya köp eller förnyelser på enskilda produkter som erbjuds i din butik.

1. Logga in på din Kontrollcentral för återförsäljare (använd ditt GoDaddy användarnamn och lösenord).
  2. Välj Produkter och sedan en produktgrupp.
  3. Välj Ange prissättning bredvid den produkt du vill ha.
  4. Välj fliken Nytt för nya inköp försäljning eller fliken förnyelser för förnyelse försäljning.
  5. Välj plustecknetPlus-knapp för att utöka avsnittet för den produkt du vill skapa en försäljning för.
  6. Ange dina försäljningspriser i kolumnen Din försäljning.
  7. Valfritt : För att tillämpa priser på nya köp och förnyelser väljer du Matcha pris för ny produkt på fliken Förnyelser och väljer något av följande i listrutan:
    • Alla priser : Tillämpar posterna i kolumnerna Prissättning för detaljhandel och försäljning på både nya köp och förnyelser.
    • Detaljpriser : Tillämpar de angivna produktpriserna från kolumnen Detaljhandel på både nya köp och förnyelser.
    • Försäljningspriser : Tillämpar posterna i kolumnen Försäljning på både nya köp och förnyelser.
  8. I kolumnerna Starta försäljning och Slutförsäljning anger du datumen för försäljningen.
  9. OBS! Produktförsäljningspris och datumändringar blir gula i tabellen.

10. Välj Spara . En banner visas där dina ändringar har sparats.