Bas- och Pro-återförsäljare Hjälp

Vi gjorde vårt bästa för att översätta den här sidan åt dig. Sidan är också tillgänglig på engelska.

Uppdatera varumärket för återförsäljare

När du har konfigurerat ditt skyltfönster kan du uppdatera ditt varumärke när som helst. Ändra palett för färg och teckensnitt och ladda upp din logotyp.

1. Logga in på din Kontrollcentral för återförsäljare (använd ditt GoDaddy användarnamn och lösenord).
  2. Gå till Skyltfönster och välj Varumärke .
    anpassa butikens varumärke
  3. Välj en färgpalett i den nedrullningsbara menyn.
  4. Välj en palett för teckensnitt i den nedrullningsbara menyn. Besökare från vissa marknader ser ett reservteckensnitt för att se till att tecken är tillgängliga.
  5. Ladda upp en stationär logotyp , mobillogotyp och / eller hjältebild till din startsida. Din hjältebild utökar fönsterstorlekarna, så den visas inte på mobil- och surfplattor på grund av storleksbegränsningar.
  6. Bildkrav
    FilformatSVG, PNG, JPEG eller GIF

OBS! Skrivbordslogotyper med SVG-filtyp kan inte visas i e-postmeddelanden.

Storleksalternativ
    • Logotyp för stationär dator och mobil - Välj mellan små, medelstora och stora storlekar
    • Hjältebild - maxstorlek är 1000 kB
    Bildförhållande
    • Skrivbord - 3: 1
    • Mobil - 1: 1

7. Dina val förhandsgranskas längst ner på sidan. Välj Spara för att uppdatera skyltfönstrets design.