Gen 3 VPS och dedikerade servrar Hjälp

Vi gjorde vårt bästa för att översätta den här sidan åt dig. Sidan är också tillgänglig på engelska.

Serverresurser för Gen 3-servrar

Din server har maximalt antal resurser den kan använda. Mängden resurser som din server har baseras på vilken plan du har.

VPS-resurser

Linux VPS

ResurstypEkonomiVärdeDeluxeKomplett
Minne (GB)1248
Diskutrymme (GB) 24060120240

Windows VPS

ResurstypEkonomiVärdeDeluxeKomplett
Minne (GB)2348
Diskutrymme (GB) 24090120240

Alla virtuella servrar har 5000 SMTP-reläer per dag.

Dedikerade servrar

ResurstypEkonomiVärdeDeluxeKomplett
Minne (GB)481632
Diskutrymme (TB) 211.522

Alla dedikerade servrar har:

• 3 Dedikerade IP-adresser (endast hanterad och fullständigt hanterad)
  • Obegränsad bandbredd 1
  • 4 CPU 3,1 GHz CPU-kärnor
  • 5000 SMTP-reläer per dag

1 Vi begränsar inte mängden lagringsutrymme och bandbredd som din webbplats kan använda så länge den uppfyller vårt värdavtal. Om din webbplats bandbredd eller lagringsanvändning utgör en risk för stabiliteten, prestandan eller drifttiden för våra servrar, meddelar vi dig via e-post och du kan behöva uppgradera eller begränsa resurserna som din webbplats använder. Det är mycket ovanligt att en webbplats bryter mot vår mottagningsavtal och är normalt bara ses i webbplatser som använder värd för delning eller fillagring.

Varning: 2 Den maximala statistiken för diskutrymme tar inte hänsyn till overhead-systemprogramvara, inklusive virtualiseringsplattformen på värdservern. För optimal prestanda och stabilitet bör du alltid lämna 20% av ditt maximala diskutrymme tillgängligt. Om du inte gör det kan det leda till att din server får tekniska problem. Om du behöver mer diskutrymme kan du uppgradera din server eller låta någon av våra experter utföra en granskning av diskutrymme .