Cisco PIX 501 Firewall Preconfigured Access Rules

Your Cisco PIX 501 hardware firewall comes set up with preconfigured access rules. By default, all outbound traffic is allowed.

Also by default, all inbound traffic is denied, except for the following open ports:

  • 20 (FTP)
  • 21 (FTP)
  • 22 (SSH)
  • 42 (DNS Extra: TCP and UDP)
  • 53 (DNS)
  • 80 (HTTP)
  • 110 (POP3)
  • 443 (HTTPS)
  • 465 (SMTPS)
  • 587 (SMTP/TLS)
  • 995 (POP3S)
  • 3389 (Remote Desktop)
  • 8443 (Parallels Plesk Panel)
  • 9999 (Simple Control Panel)

To modify Cisco PIX 501 hardware firewall access rules, see Configuring Cisco PIX 501 Firewall Access Rules.


Var den här artikeln till hjälp?
Tack för din feedback. Ring vårt supportnummer eller starta chattalternativet ovan om du vill prata med en medarbetare på kundtjänst.
Vi är glada att vi kunde hjälpa till! Finns det något mer vi kan göra för dig?
Det var tråkigt att höra. Berätta vad som var krångligt eller varför lösningen inte hjälpte dig med problemet.