Kontrollera mitt kontos resursanvändning

För att se mängden av varje resurs som ditt Linux-värdtjänst använder (t.ex. diskanvändning eller bandbredd), se avsnittet Statistik på cPanels startsida.

OBS! För definitioner av dessa resurser, seHur påverkar min cPanels resurser min webbplats?

1. Gå till din GoDaddy produktsida.
  2. Klicka på Hantera bredvid det Linux-värdtjänstkonto som du vill se under Värdtjänster för webbhotell .
    klicka på hantera
  3. I kontots kontrollpanel klickar du på cPanel-admin.
  4. På cPanels startsida visas ditt kontos aktuella resursanvändning i avsnittet Statistik.
  5. (Valfritt) Om du vill se om du har nått gränsen för ditt kontos processor- eller ingångsprocesser / samtidiga anslutningar klickar du på mätvärden och väljer sedan CPU och samtidig anslutningsanvändning .

OBS! ”Din webbplats har varit begränsad under det senaste dygnet” innebär att din webbplats har använt alla dess resurser under det senaste dygnet. Du bör överväga att uppgradera dina kontos resurser.