Chatta med och skicka meddelanden till mina kunder

När du är redo att börja interagera med dina kunder via chatt och automatiskt meddelande i realtid måste du se till att Chat + Conversations är aktiverat och publicera sedan din webbplats.

1. I en webbläsare går du till GoDaddy produktsida .
  2. Rulla till Hemsidor + Marknadsföring och välj Hantera bredvid din webbplats.
  3. Välj Redigera webbplats eller Redigera sajt för att öppna Hemsideprogram.
  4. Tryck på i det nedre högra hörnetGDSTUDIO-export-icon-iOS Fler alternativ . Om du ser Chatt är den redan tillgänglig för dig. Om du ser Meddelanden måste du uppdatera till Chatt. Följ stegen för att uppdatera Webbplatsmeddelanden till Chatt + konversationer .
  5. (Valfritt) Anpassa chattwidgeten för att spegla ditt varumärke.
  6. Om du vill göra chatt tillgänglig för dina kunder väljer du Publicera högst upp på skärmen.
    GD-CONVERSATIONS-knappen publicera webbplats
    Din webbplats publiceras omedelbart och chatten är tillgänglig för dina kunder.

Relaterad information