Ändra ditt konto för vidarebefordran av e-post

Du kan redigera adressen som ditt e-postkonto skickar till. Så här gör du:

Varning: Den här artikeln är avsedd för redigering av ett konto för vidarebefordran. Mer information finns i:Vidarebefordringsalternativ för min Microsoft 365-e-postadress
  1. Logga in på ditt Workspace Email-konto och öppna produkten. (Behöver du hjälp att logga in?)
  2. Klicka på Hem.
  3. Klicka på e-postadressen till kontot för vidarebefordran.
  4. Nästa steg beror på om du har konfigurerat ett vidarebefordranskonto eller om du har konfigurerat vidarebefordran av inkommande e-post .
    VidarebefordringskontoVidarebefordra kopior av inkommande e-postmeddelanden
    I fältet Till dessa e-postadresser: redigerar eller anger du de nya e-postadresserna.Under de extra alternativen bredvid Skicka kopia till: redigerar eller anger du de nya e-postadresserna.
  5. Du kan även göra ändringar i andra inställningar för den här adressen. Vilka inställningar som är tillgängliga beror på om detta är ett vidarebefordranskonto eller om du har ställt in vidarebefordran av inkommande e-postmeddelanden .
    InställningVidarebefordringskontoVidarebefordra kopior av inkommande e-postmeddelanden
    Catch-allXX
    SMTP-reläer per dagX
    SPAM-filterbeteendeX
    Aktivera autosvarXX

OBS! Du kan inte ändra den plan som den här adressen är kopplad till. För att göra det måste du ta bort kontot och konfigurera det som en ny adress enligt en annan plan.

6. Klicka på Spara.