SSL-certifikat Hjälp

Ändra domännamn (nätverksnamn) på mitt SSL-certifikat

Du kan ändra nätverksnamnet för ditt SSL-certifikat, det är det primära domännamn som certifikatet säkrar och krypterar. Hur du ändrar nätverksnamn beror på var ditt certifikat för närvarande hanteras:

Värdtjänster Vad ska man göra
Primär domän på ett GoDaddy-värdtjänstkonto
  1. Avinstallera ditt certifikat från den aktuella platsen.
  2. Ändra domännamn på din värdtjänst (cPanel | Plesk)
  3. Följ stegen nedan.
Konto för Hemsidor + Marknadsföring
  1. Följ instruktionerna i Anslut min Websites + Marketing-sida till en domän för att byta till din godaddysites.com-domän.
  2. Följ instruktionerna i Anslut min Websites + Marketing-sida till en domän igen för att byta till den domän du vill använda.
Någon annanstansFölj stegen nedan.
  1. Gå till GoDaddy produktsida.
  2. Välj SSL-certifikat och bredvid det SSL-certifikat du vill ändra väljer du Hantera.
  3. Välj Ändra vilken webbplats certifikatet skyddar.
  4. Välj något av följande beroende på var din webbplats finns:
  5. VärdtjänsterVad ska man göra
    Delade värdtjänster eller webbplatsverktygVälj Flytta ditt certifikat till en av dina hanterade domäner och välj sedan det domännamn du vill använda.
    AnnatVälj Byt till ett annat domännamnoch ange det nätverksnamn du vill använda för certifikatet.
  6. Välj Lägg till ändring.
  7. Om du tillhandahöll en Begäran om certifikatsignering (CSR) från din server när du fick ditt ursprungliga SSL-certifikat och du flyttar till en ny server måste du lägga till en ny ändring för att uppdatera nyckeln för certifikatet med en CSR från den nya servern. Select Kryptera om ditt certifikat, klistra in den nya CSR:en och välj Lägg till ändring.
  8. Välj Skicka alla ändringar.

Obs! Med SSL-certifikat av typen Deluxe och Utökad validering kan du bara ändra nätverksnamnet, inte ändra organisationens information.