e-postmarknadsföring Hjälp

Vi gjorde vårt bästa för att översätta den här sidan åt dig. Sidan är också tillgänglig på engelska.

Ändra dina kampanjfärger

Alla kampanjfärger (bakgrund, förgrund, kantlinjer, sidfot och knappar) ingår i en stil. Du kan enkelt ändra dessa färger i ditt konto.

Varning: Ändringarna tillämpas på alla kampanjer som använder den här stilen. Du kan skapa en ny, anpassad stil om du inte vill att andra kampanjer ska ha de stiländringar du gör.
  1. Om du inte redan har gjort det loggar du in på ditt GoDaddy Email Marketing-konto. ( Behöver du hjälp med att logga in? )
  2. sidan Kampanjer klickar du på Skapa för att skapa en ny kampanj eller på Redigera under en befintlig kampanj.
  3. Klicka på fliken Stilar.
    Klicka på fliken Stilar

Den stil du använder just nu är markerad med grått.

Den aktuella stilen är markerad med grått
  4. Klicka på pennanRedigera aktuell stil knappen bredvid den aktuella stilen för att redigera den.
  5. fliken Main klickar du på färgrutorna bredvid varje objekt i stilrutan och väljer nya färger och ger sedan ett nytt namn .
    Skapa en anpassad stil

Om du vet hexkoden för den färg du vill använda, anger du värdena i hexkodfälten ( exempel: # E47621 ) till vänster om färgrutorna.

6. Klicka på Spara.

Anteckningar:
Bakgrunden är färgen bakom huvudinnehållet.
Förgrunden är färgen utanför huvudinnehållet.
• Du kan sätta på och stänga gränsen och sidfot färger genom att markera rutorna till vänster av dessa poster.