GoDaddy e-postmarknadsföring Hjälp

Vi gjorde vårt bästa för att översätta den här sidan åt dig. Sidan är också tillgänglig på engelska.

Ändra språk för prenumeranter

GoDaddy Email Marketing använder språkinställningarna för prenumeranter för alla standardmeddelanden som visas för dina prenumeranter. Detta inkluderar avanmälningsanvisningar, e-postbekräftelsemeddelanden och text i din e-postfot . Se till att du väljer språket för dina prenumeranter!

OBS! Om du vill ändra det totala kontospråket själv klickar du på språkmenyn längst ner på ett språk GoDaddy Email Marketing-sidan.

1. Klicka på alternativet Inställningar längst upp på skärmen.
  2. Välj fliken Språk till höger på sidan Inställningar.
  3. Välj språk på menyn Subscriber ( Språk).
  4. Klicka på knappen Spara kontoinformation längst ner på sidan för att utföra ditt val.