Ändra min tilläggsdomän eller underdomänens rotmapp för Linux-värdtjänster

Du kan ändra dokumentrot för dina tilläggsdomäner eller underdomäner när som helst.

1. Logga in på din GoDaddy-produktsida .
  2. Välj Webbhotell och sedan Hantera för önskad Linux-värdtjänstplan.
    klicka på hantera
  3. Välj cPanel-admin.
  4. Välj Domäner .
  5. Under Ny dokumentrot anger du den nya katalogen.
  6. Välj Uppdatera .

Ett meddelande visas om att domänens rotkatalog har ändrats.

Relaterade steg

• Du kan använda FTP eller Filhanterare för att flytta dina filer till den nya dokumentroten .