Ändra en sekundär domäns rotmapp i Windows-värdtjänst

Om du redan har lagt till en sekundär domän till ditt värdtjänstkonto Deluxe eller Ultimate Plesk kan du ändra rotmappen som den här domänen använder. Detta ändrar vilken mapp din sekundära domän använder för sina webbplatser.

OBS! Vet du inte vilken typ av värdtjänst du har? Du hittar det i dina kontoinställningar .

1. På Plesk hemsida, bredvid den domän som du vill ändra genom att klicka Hosting Inställningar.
    1. Inte i Plesk? Logga in på ditt GoDaddy-konto.
    2. Klicka på Värdtjänster för webbhotell.
    3. Klicka på Hantera bredvid det värdkonto du vill använda.
    4. Klicka på Plesk Admin .
    5. Utför steg 1 ovan.
  2. Ange den nya sökvägen för den här domänen i fältet Dokumentrot. Det här är den nya rotmappen för din webbplats.

OBS! Om du redan har installerat ett program för den här domänen kommer du inte att kunna ändra domänens rotmapp förrän programmet har tagits bort.

3. Klicka på OK längst ner på sidan.

Det sekundära domännamnet pekar nu till den nya mappen. Om dina webbplatsfiler finns i den nya mappen kommer din webbplats att visas när du navigerar till din domän i en webbläsare.