GoDaddy e-postmarknadsföring Hjälp

Det verkar som de tokiga robotarna ställer till det igen! De har tagit över och har översatt den här sidan till ditt språk. Robotarna menar väl i sina hjärtan av metall. De vill hjälpa dig! Berätta för oss hur robotarna sköter sig via knapparna längst ner på sidan. Gå till den engelskspråkiga versionen

Byta namn på en prenumerantlista

Du kan byta namn på en e-postlista i ditt GoDaddy Email Marketing prenumerantområde när som helst. Det här är särskilt användbart när du har anslutit en e-postlista till ett automatiskt svar och senare bestämmer att listtiteln ska matcha din droppkampanj. Även felfel inträffar :)

Så här ändrar du namn på en e-postlista:

1. Gå till området Prenumeranter i ditt konto.
  2. Hitta listan du vill byta namn på, i dina listor till vänster på sidan.
  3. Håll muspekaren över listan så ser du två ikoner dyka upp till höger om listnamnet.
  4. OBS! Eftersom All- listan är din huvudprenumerantlista kan du inte redigera listnamnet. De här ikonerna visas inte i listan Alla.

5. Klicka på den lilla pennikonen . Listans namn kan redigeras.
  6. Ange det nya listnamnet och klicka på bockmarkeringen för att spara dina ändringar.

Det är allt som finns!

Relaterade ämnen:

Hur tar jag bort en e-postlista?
Hur tar jag bort kontakter?
Hur lägger jag till kontakter i en ny lista?
Hur man skapar listor från sökningen