Börja om (radera allt innehåll) på mitt Linux-värdtjänstkonto

Så här raderar du allt innehåll i ditt Linux-värdtjänstkonto så att du kan börja om med en ny installation.

Obligatoriskt: Innan du följer de här stegen: Om du har ett SSL-certifikat för kontot måste du först avinstallera det SSL-certifikatet .
Varning: Skapa och ladda ner kopior av allt innehåll du vill behålla. Att ta bort allt innehåll på ditt konto inkluderar alla säkerhetskopior.
  1. Gå till din GoDaddy produktsida.
  2. Under Värdtjänster för webbhotell intill det Linux-värdtjänstkonto du vill använda, väljer du Hantera.
    klicka på hantera
  3. Längst ner till höger väljer du Återställ konto under Värdtjänstplanåtgärder .
  4. Läs meddelandet (vi påminner dig om vad som raderas) och välj Nästa .
  5. Skriv återställa och välj sedan Återställ konto . Vi raderar allt på kontot och guidar dig igenom den nya konfigurationen.