Gen 4 VPS och dedikerade servrar Hjälp

Vi gjorde vårt bästa för att översätta den här sidan åt dig. Sidan är också tillgänglig på engelska.

Börja om med min Gen 4-server (bygg om)

Om du vill återgå till en ren installation på din Generation 4 VPS eller Dedikerade server kan du bygga om den (kallas även för återinrättning), vilket återställer den till en nyinköpt server.

Varning: Om du återskapar raderar allt innehåll på serverns hårddisk, inklusive alla säkerhetskopior, och kan inte ångras.
  1. Logga in på ditt GoDaddy-konto. (Behöver du hjälp med att logga in?)
  2. Klicka på Servrar på sidan Mina produkter.
  3. Klicka på Hantera bredvid den Generation 4-server som du vill bygga om.
  4. I det övre högra hörnet av sidan klickar du på Serveråtgärder och väljer sedan Återskapa server .
  5. Följ anvisningarna på sidan Omskapa din server och fortsätt sedan medKonfigurera min Gen 4-server .