Blockera IP-adresser från mitt Linux-värdtjänstkonto

Använd IP-blockeraren i cPanel för att blockera IP-adresser från att komma åt ditt Linux-värdtjänstkonto.

1. Gå till din GoDaddy produktsida.
  2. Klicka på Hantera bredvid det Linux-värdtjänstkonto som du vill använda under Värdtjänster .
    klicka på hantera
  3. I kontots kontrollpanel klickar du på cPanel-admin.
  4. På cPanels hemsida i avsnittet Säkerhet klickar du på IP-blockerare .
  5. I fältet Lägg till en IP eller ett intervall anger du den IP-adress eller det intervall du vill blockera och klickar sedan på Lägg till .