Bjud in ett ombud att få åtkomst till mitt GoDaddy-konto

Du kan bjuda in ett ombud (som utvecklaren eller webbdesignern) för att ge dem åtkomst till GoDaddy-produkterna på ditt konto. Ombud kan öppna och använda dina produkter men kan inte se eller ändra kontouppgifter som betalningsmetod eller lösenord.

Obs! Innan du bjuder in någon att få åtkomst till ditt konto är det bra om du läser den här artikeln som förklarar vad ombud kan (och inte kan) göra åt dig när de har åtkomst.

Titta på en video om att ge ett ombud åtkomst till ditt konto.

1. Gå till GoDaddy-sidan Delegera åtkomst . Du kan uppmanas att logga in.
  2. Gå till avsnittet Personer som har åtkomst till mitt konto och välj Bjud in till åtkomst.
    välj inbjudan till åtkomst
  3. Ange Namn och E-postadress för personen du vill bjuda in.
    välj kryssruta
  4. Välj en av åtkomstnivåerna. Läs vår beskrivning av åtkomstnivåer om du är osäker på vad det här innebär.
    välj åtkomstnivå
  5. Välj Bjud in. En inbjudan för åtkomst till ditt konto skickas till personen via e-post. Vi meddelar dig när personen har accepterat inbjudan.
    välj bjud in

Relaterade steg

Mer information

• Ta reda på mer om åtkomst för ombud.
  • Ombud måste ha ett GoDaddy-konto för att kunna acceptera din inbjudan. Vi ber dem skapa ett konto om de inte redan har ett.