GoDaddy e-postmarknadsföring Hjälp

Vi gjorde vårt bästa för att översätta den här sidan åt dig. Sidan är också tillgänglig på engelska.

Bildtext

Den här artikeln handlar om en äldre produkt som inte längre är tillgänglig för nya kunder.
  1. När du har lagt till en bild i din kampanj klickar du på pennikonen under bilden.
  2. I popup-fönstret du ser anger du bildtext i fältet Bildtext: och trycker på spara.

Bildtexten visas överst i bilden medan du är i redigeringsläge.

Klicka bara på knappen Förhandsgranska högst upp till vänster i modulen för att se bildtexten under bilden, som den kommer när den skickas.