GoDaddy e-postmarknadsföring Hjälp

Vi gjorde vårt bästa för att översätta den här sidan åt dig. Sidan är också tillgänglig på engelska.

Bildtext

1. När du har lagt till en bild i kampanjen klickar du på pennikonen under bilden.
  2. I popup-fönstret du ser anger du bildtext i fältet Bildtext: och trycker på spara.

Bildtexten visas överst i bilden medan du är i redigeringsläge.

Klicka bara på knappen Förhandsgranska högst upp till vänster i modulen för att se bildtexten under bilden, som den kommer när den skickas.