Begär kod eller certifikat för drivrutinsignering

OBS! Från och med 1 juni 2021 utfärdar eller förnyar GoDaddy inte längre kodsignering eller certifikat för drivrutinsignering. Om du redan äger en kodsignering eller ett drivrutinsigneringscertifikat kommer du inte att kunna återköra det efter 1 juni 2021. Alla certifikat som utfärdas före 1 juni 2021 förblir giltiga tills de upphör.

När du har köpt en kod eller ett certifikat för drivrutinsignering är det första steget att begära certifikatet.

Innan du begär certifikatet

Certifikat för kod- och drivrutinsignering kräver att du skapar en begäran om certifikatsignering från din lokala dator – inte datorn där filen kommer att lagras. Därför skiljer sig proceduren för generering av en certifikatsigneringsbegäran från proceduren för begäran om en typisk SSL. Hur du gör det beror på vad det är du försäkrar:

Typ av kod Besök...
Java Java-kodsignering: Generera en CSR
Windows-baserat
(EXE, DLL, etc.)
Windows: Generera en certifikatsigneringsbegäran för kod eller drivrutinsignering

Se till att du begär certifikatet från den dator och det konto (vanligtvis Administratör) som du kommer att använda för att signera koden. När certifikatet begärs skapas en privat nyckel på datorn som du måste koppla till kodsigneringscertifikatet när du installerar det.

Aktivera din kredit

1. Logga in på ditt GoDaddy-konto.
  2. Välj SSL-certifikat .
  3. Välj Konfigurera bredvid den kredit som du vill använda för SSL-certifikat.
  4. Om du har flera krediter väljer du krediten du vill använda och väljer sedan Konfigurera .
  5. Uppdatera sidan; ett Nytt certifikat bör visas. Fortsätt annars att uppdatera sidan tills det visas.

Begär ditt certifikat

1. Välj Hantera bredvid ditt Nya certifikat .
  2. Klistra in den CSR du genererar i fältet CSR och välj sedan Nästa .
  3. Ange din organisations information - som måste matcha den information du använde när du skapade din CSR - och välj sedan Slutför .