SSL-certifikat Hjälp

Begär ett SSL-certifikat (Deluxe-säkerhet eller certifikat med utökad validering)

Efter att du köpt ett SSL-certifikat och aktiverat SSL-krediten måste du begära det för webbplatsens domännamn (eller ”nätverksnamn”) som du vill säkra med SSL-certifikatet.

Begär ditt certifikat

1. Logga in på ditt GoDaddy-konto och öppna produkten. (Behöver du (hjälp med att öppna din produkt?)
  2. Välj något av följande alternativ beroende på var ditt certifikat hanteras:
    Var hanteras det? Vad ska man göra
    GoDaddy Webbplatsverktyg eller värdtjänster på det primära domännamnet Välj den domän på ditt konto som du vill använda.
    Alla andra platser, inklusive sekundära domäner och underdomäner på dina GoDaddy-värdtjänster Välj Ange en CSR och ange sedan CSR från din server.
  3. Endast UCC-certifikat – Ange eventuella alternativa subjektnamn som du vill använda om du inte har lagt till dem i din CSR och klicka sedan på Lägg till.
  4. Klicka på Nästa och fyll i uppgifterna på nästa sida.
  5. Klicka på Klar.

Nästa steg

De här certifikaten kräver ytterligare verifiering i nästa steg. Fortsätt med artikeln för din certifikattyp: